Tataky de buey

¿On mengem avui? ¿Cuina Japonesa o Cuina Mediterrània o les dues? La pregunta que genera molts dubtes i debats entre els grups de famílies i amics a l’hora de triar un restaurant per anar el cap de setmana o durant la setmana. Si el que busqueu és un espai agradable, amb una oferta variada, una carta creativa i plats exquisits, us donem la resposta ideal: restaurant Taverna Cal Roka Andorra.

On mengem avui? ¿Cuina Japonesa o Cuina Mediterrània o les dues? La pregunta que genera molts dubtes i debats entre els grups de famílies i amics a l'hora de triar un restaurant per anar el cap de setmana o durant la setmana. Si el que busqueu és un espai agradable, amb una oferta variada, una carta creativa i plats exquisits, us donem la resposta ideal: restaurant. Taverna Cal Roka Andorra.

¿Dónde comemos hoy? ¿Cocina Japonesa o Cocina Mediterránea o las dos? La pregunta que genera muchas dudas y debates entre los grupos de familias y amigos a la hora de elegir un restaurante para ir el fin de semana o durante la semana. Si lo que buscáis es un espacio agradable, con una oferta variada, una carta creativa y platos exquisitos, os damos la respuesta ideal: restaurante. Taberna Cal Roka Andorra.