Ara el Baix Empordà a Andorra a Taverna Cal Roka - Anys enrrere a Palafrugell conviden a tastar les Garoines conegudes com eriçons de mar.

Ara el Baix Empordà a Andorra – Restaurant Taverna Cal Roka – Pot venir a tastar les Garoines conegudes com eriçons de mar.

Cada racó es diferencia pels seus dots paisatgístics, patrimonials… i també gastronòmics. Uns es caracteritzen per la menja dels calçots, altres fan extens el xató… i al Baix Empordà, concretament a Palafrugell, conviden a tastar les Garoines conegudes, altrament i més comunament, com eriçons de mar.

D’aquesta manera la gastronomia esdevé un motiu més per visitar una contrada, on el territori no tan sols el podem observar sinó que també el podem tastar. Per això, no podeu deixar escapar aquesta oportunitat i un dia entre mitjans de Gener fins a principis de març arribeu-vos fins a Palafrugell per gaudir d’aquesta ruta amb gust de mar, la ruta de la Garoinada, com ara amb el confinament perimetral es dificil anar a Palafrugell podeu venir a Andorra la Vella a Taverna Cal Roka.